Kennismaken

jolande_zewuster_210Mijn naam is Jolande Zewuster. In 1995 ben ik afgestudeerd als psycholoog en pedagoog aan de Universiteit Utrecht.

Ik ben Gezondheidszorgpsycholoog en sta ingeschreven in het register van beroepen in de gezondheidszorg (BIGnummer 09063095925). Ook ben ik lid van het NIP, de NVO, de DAIMH en de LVVP. Ik ben lid van de regionale vereniging van vrijgevestigde psychologen en psychotherapeuten PsyZorg Gelderse Vallei

In 2010 haalde ik mijn registratie als eerstelijnspsycholoog. Sinds 2012 ben ik Infant Mental Health-specialist. Vanuit dat werkgebied richt ik me op het versterken van de relatie tussen ouders en hun heel jonge kinderen. Ik volgde tussen 2017 en 2019 de eerste twee levels van de opleiding tot sensorimotor therapeut bij het SPI van Pat Ogden en collega’s. Ik sta ingeschreven in het register Lichaamsgericht Werkend Psycholoog bij het NIP.

Sinds 2021 ben ik in opleiding tot psychotherapeut en werk ik 2 dagen per week bij het Helen Dowling Instituut, psychologische hulp bij kanker, in Arnhem.

Deze opleidingen geven mij mogelijkheden om zowel mijn werk met heel jonge kinderen en hun ouders en mijn werk met volwassenen met trauma , lichamelijke klachten en eetstoornissen te combineren.

Ik ben getrouwd en heb drie kinderen in de middelbare schoolleeftijd en jongvolwassenheid.

Sinds mijn afstuderen heb ik bij verschillende instellingen voor Geestelijke Gezondheidszorg (RIAGG’s) gewerkt met volwassenen en adolescenten met uiteenlopende psychische problemen. Sinds 2008 werk ik als zelfstandig gevestigd eerstelijnspsycholoog.

Reacties zijn gesloten.