Kennismaken

jolande_zewuster_210Mijn naam is Jolande Zewuster. In 1995 ben ik afgestudeerd als psycholoog en pedagoog aan de Universiteit Utrecht.

Ik ben Gezondheidszorgpsycholoog en Orthopedagoog-Generalist, en sta ingeschreven in het register van beroepen in de gezondheidszorg (BIG). Ook ben ik lid van het Nederlands Instituut voor Psychologen en de Nederlandse Vereniging van Pedagogen en Onderwijskundigen. Ik ben lid van de regionale vereniging van vrijgevestigde psychologen en psychotherapeuten PsyZorg Gelderse Vallei

In 2010 haalde ik mijn registratie als eerstelijnspsycholoog. Sinds 2012 ben ik Infant Mental Health-specialist (en lid van de DAIMH). Vanuit dat werkgebied richt ik me op het versterken van de relatie tussen ouders en hun heel jonge kinderen. Ik ben in opleiding tot sensorimotor therapeut bij het SPI van Pat Ogden en collega’s (in 2018/2019 volg ik level 2). Deze opleiding geeft mij mogelijkheden om zowel mijn werk met heel jonge kinderen en hun ouders en mijn werk met volwassenen met trauma , lichamelijke klachten en eetstoornissen te combineren.

Ik ben getrouwd en heb drie kinderen in de middelbare schoolleeftijd.

Sinds mijn afstuderen heb ik bij verschillende instellingen voor Geestelijke Gezondheidszorg (RIAGG’s) gewerkt met volwassenen en adolescenten met uiteenlopende psychische problemen. Sinds 2008 werk ik als zelfstandig gevestigd eerstelijnspsycholoog.

Reacties zijn gesloten.