Aanmelden en Wachttijden

U kunt zich telefonisch en per email aanmelden.

Wanneer ik niet direct telefonisch bereikbaar ben, kunt u uw gegevens op het antwoordapparaat achterlaten. Ook kunt u mij een email sturen. Ik neem dan zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

In het telefonische aanmeldingsgesprek bekijk ik met u of aanmelding bij mijn praktijk een goede stap is en of er een verwijsbrief van de huisarts is. Soms zal ik, meestal door de wachttijden ingegeven, met u kijken of er collega’;s zijn bij wie u sneller of beter terecht kunt.

Na aanmelding voor individuele gesprekken volgt eerst een intakegesprek waarin we bekijken of deze vorm van therapie gewenst en geschikt is. Daarna worden verdere afspraken gemaakt.

Aanmeldingen voor een groep kunnen ook telefonisch of per email worden gedaan. Er volgt dan een kort telefoongesprek om te bezien of de groep een gewenste en geschikte optie is. Als er nog niet voldoende deelnemers zijn is er soms een wachttijd voordat een groep van start kan gaan

De wachtlijst is helaas gesloten. Gezinnen met jonge baby’s worden uitgenodigd om telefonisch mogelijkheden voor behandeling te bespreken. U kunt ook uw zorgverzekeraar vragen te bemiddelen naar collega’s bij lange wachttijden. (aangepast 22 augustus 2022)

Reacties zijn gesloten.